China best Het Poeder van het installatieuittreksel op verkoop
China best Het Uittreksel van Pygeumafricanum op verkoop
China best Het uittreksel van de wijnstokthee op verkoop
Ongeveer ons

Ons bedrijf is een high-tech onderneming gewijd aan het Onderzoek en de Ontwikkeling, Productie, en Verkoop van installatieuittreksels (Pygeum-Schorsuittreksel, Dihydromyricetin), tabletten (Maca, Phosphatidylserine), stevige dranken (Matcha, Chinese wolfberry), functioneel voedsel (Zwart Knoflookpoeder), natuurlijke voeding (Kudzu) en kosmetische grondstoffen (het gel van Aloëvera vriesdroogde Poeder, het asiatica Uittreksel van Centella) op het gebied van gezondheidstoepassingen.

 

 

 

Onze productiebasis wordt gevestigd in Streek B van Xi'an-de Versneller van de Technologieonderneming. Het heeft 3 productielijnen met 10.000 rangreiniging, internationale norm van uittrekselproductie, het tableting en stevige drankproductie. Momenteel, hebben wij meer dan tien uitvindingsoctrooien, verkregen en de Productievergunning van vele producten, de vergunning van de Gezondheidsvergunning verkregen, en ook omvatten de internationale certificatie HACCP, ISO9001, KOSJER certificatie, enz.

 

 

In Shanghai, hebben wij het meer dan 2.000 vierkante metersr&d centrum van wereldklasse, met verscheidene Ph.D. - de geleide teams van R&D en van de kwaliteitscontrole gebouwd om de toekomstgerichte en kwaliteitsbetrouwbaarheid voor Arisun-producten te verzekeren.

 

Wij hebben 15 verkoopingenieurs die de professionele diensten aan onze globale klanten verlenen.

 

 

Wij keuren een nieuw en open samenwerkingsmodel goed, integreren de meest efficiënte middelen, vullen elkaar, en win-win samenwerking aan, en streven een product van wereldklasse van de gezondheidsindustrie en een een grondstoffenfabrikant en leverancier te worden ernaar.

 

Welkom om ons bij het Volgende van Tentoonstellingen te bezoeken: 

 

 

 

Onze Klanten

 

Klant ooit gezegd

Een nuttige en betrouwbaarste leverancier. Een grote verwijzing! -- LOCHUN RAMRACHUYA

Het verbazende product, zal groot bedrijf blijven winkelen met. -- Kampioen Mcintyre