Thuis Productennmn poeder

Het Poeder van CAS 1094-61-7 NMN verbetert de Staat van de Cel, anti-Veroudert van de Wortel

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Uittreksel van Pygeumafricanum voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Uittreksel van Pygeumafricanum voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank u. Ik zal van u weer in orde brengen. Tiffany was zeer nuttig hoewel ik velen had vragen ben en wijzigingen, zij altijd snel en professioneel antwoordde. De verzending kwam in enkel een paar dagen aan. (al manier aan Zuid-Afrika) de algemeen-Ervaring is zeer professioneel. De grote dienst. Opnieuw, dank u tot Tiffany en team opdracht geven.

—— Ann-Kathrin Jooss, Zuid-Afrika

Ontzagwekkend product, ontzagwekkende mededelingen. Aan allen zal adviseren. Eminente klantenservices van Jessica!!

—— Teken Heylen, Zuid-Afrika

De producttest aan vereisten wordt uitgevoerd, zullen wij bekijkend het opdracht geven van tot grotere hoeveelhedendank die

—— David Jobe, Nieuw Zeeland

Uitstekende kwaliteit, uitstekende verpakking, zoals met alles ik van Arisun in het verleden heb ontvangen.

—— Pavlos Papalexis, Cyprus

dit was tot dusver een grote ervaring. Ik vergde steekproeven en werd weggeblazen door de aandacht en klantenservice I ontvangt. mijn vragen werden binnen enkele minuten beantwoord, zijn mijn bijna verzonden steekproeven onmiddellijk en kwaliteit verbazend.

—— Michael campolattano, Verenigde St

U kunt op dit bedrijf vertrouwen. Goede kwaliteitsproducten en klantenservice. Wij zullen van Arisun blijven kopen.

—— Eva Marie Nohr, Noorwegen

Snel verschepend, was een genoegen om te werken met. Het verbazende product, zal groot bedrijf blijven winkelen met. Dank u vriendelijk voor uw beste commentaren, zouden wij voor u houden van op om het even welk ogenblik te werken.

—— . Neil Ngo, Verenigde Staten

Dank u. De orde hebben ontvangen. De verkoper is gezellig en aardig, snel verzonden, ontvangen door koerier in twee weken. Betrouwbaar verpakt, tevreden kwaliteit. vijf sterren.

—— Elena Bessolicina, Russische Fede

Ik ben online Chatten Nu

Het Poeder van CAS 1094-61-7 NMN verbetert de Staat van de Cel, anti-Veroudert van de Wortel

China Het Poeder van CAS 1094-61-7 NMN verbetert de Staat van de Cel, anti-Veroudert van de Wortel leverancier

Grote Afbeelding :  Het Poeder van CAS 1094-61-7 NMN verbetert de Staat van de Cel, anti-Veroudert van de Wortel

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ARS
Certificering: ISO, HACCP, KOSHER
Modelnummer: ARS-086

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1kg/bag;
Levertijd: Herinnering na ontvangen betaling
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: nmn poeder Functie: Verbeter de Staat van de Cel, anti-Veroudert van de Wortel
Specificatie: 98% Moleculaire Formule: C10H17N3O6S
Verschijning: wit poeder CAS#: 1094-61-7

 

NMN poeder-verbetert de Staat van de Cel, anti-Veroudert van de Wortel

 

 

Het is altijd de wens van bijna elke vrouw om schoonheid voor altijd te handhaven. De wetenschappers wijzen erop dat de mensen in het primaire, midden en recente verouderen verdeeld zijn.
De middagleeftijdsgroep was 30, 50 en 70 jaar oud.
Na 30 jaar oud, is de huid los, met fijne lijnen rond de ogen en het langzame metabolisme.
Na 50 jaar oud: rimpels, chronische ziekten, seniele plaques, beenderen en verbindingendegeneratie.
Na 70 jaar oud: de functies van de acht belangrijkste systemen zijn in daling;

 

De gezondheid en de levensduur zijn de grootste psychologische eisen van bijna iedereen. De wetenschappers hebben dat de normale levensverwachting van mensen 120 tot 150 jaar is, maar verklaard waarom niet de mensen kunnen leven zo lang? De worteloorzaak is de daling in de levensduur van menselijke cellen. De levensduur van cellen bepaalt de snelheid van het menselijke verouderen. Het menselijke lichaam is samengesteld uit 40 cellen triljoen tot 60 triljoen. Afhankelijk van de natuurlijke verrichting van cellen, kan ons leven worden voortgezet, zodat is het kernmechanisme om te verouderen het het beschadigde celgen.

 

„Anti-veroudert“ is het sleutelwoord van bijna alle zoekmachines. Het is genoeg om aan te tonen dat „hoe te om het verouderen“ te bestrijden een onderwerp van globaal belang is. In de era van vandaag van economische ontwikkeling, nadat wij ons basisleven hebben ontmoet, is jong en mooi blijven een verdere eis ten aanzien van de meeste vrouwen.

 

 

Verouderen is toe te schrijven aan „beschadigde celgenen“ en „mitochondrial energieproductie, die tot voorbarige senescentie of verminderde uitvoerbaarheid van cellen leidt. Om zich tegen het verouderen echt te verzetten, begin door cellen te beschermen!“

 

In het kort, is de cel die verdeeld in interne oorzaken verouderen: de natuurlijke daling van de persoonlijke organen van het lichaam. Externe oorzaken: luchtmilieu en slechte eetgewoonten.

 

NMN-het Poeder is de eerste strenge wetenschappelijke certificatie van de wereld die het verouderen kan beduidend omkeren. NAD + in NMN is gelijkwaardig aan NMN-Coenzyme 1 als voedingsmiddel en cel protectant voor het lichaam. Mitochondria die op menselijke cellen handelen kunnen de energie van de cellen verhogen en het fysiologische verouderen van het menselijke lichaam vertragen. Verhinder van de leeftijd afhankelijke fysiologische daling, DNA-daling, en combineer cellen opnieuw. De terugwinning van NAD + kan de levensduur van proefdieren uitbreiden gelijkend op mensen door tot 31%. Na het nemen van NMN aan muizen met diabetes, de niveaus van de bloedglucose naar normale niveaus zijn teruggekeerd dat. Na het nemen van NMN bij 22 maanden van geboorte, keerde de status van lichaamscellen naar 6 maanden terug, aanvullend NMN-Poeder, verbeterend celstatus, en verlengend het leven, het Omgekeerde verouderen. Verbeter efficiënt de levenskwaliteit, echt anti-verouderend!

Contactgegevens
Arisun chempharm Co., Ltd.

Contactpersoon: Wei

Tel.: +8615901935043

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)